Važna obavijest za posjetitelje - ne slijediti GPS upute - Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje
52789
post-template-default,single,single-post,postid-52789,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.6.1,smooth_scroll,

Važna obavijest za posjetitelje – ne slijediti GPS upute

VAŽNO! Za dolazak u posjetiteljski centar Budinjak iz smjera Samobora, važno je ne slijediti GPS upute, već prometne znakove!

Najčešći alati za navigaciju (npr. Google Maps) prilikom putovanja prema posjetiteljskom centru Budinjak (iz smjera Zagreba i Samobora), navode posjetitelja na druge alternativne puteve koji su možda brži, no lošijeg stanja (slabe održavanosti, makadam i sl.). Za ugodnije iskustvo preporučamo slijediti prometnu signalizaciju te smjer kako je opisano ovdje:

Ukoliko dolazite iz smjera Zagreba, s autoputa za Ljubljanu siđite na izlazu Bobovica (za Samobor i Breganu) i zatim slijedite putokaze za Breganu. Prije malograničnog prijelaza skrenite lijevo i prođite ravno kroz Grdanjce prema izletištu Gabrovica. Na račvanju slijedite desnu cestu i prođite Stojdragu, Poklek i Novo Selo Žumberačko. Uskoro stižete u Budinjak gdje se na početku sela nalazi centar Javne ustanove. Vremenska udaljenost od Gabrovice do Budinjaka je 30 min automobilom.



Skip to content