ZAŠTITA PODATAKA - Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje
50675
privacy-policy,page-template-default,page,page-id-50675,page-child,parent-pageid-50666,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.6.1,smooth_scroll,

ZAŠTITA PODATAKA

Molimo vrlo pažljivo i potpuno pročitajte Politiku zaštite osobnih podataka (dalje u tekstu: Politika). Molimo Vas da Politiku povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene koje će biti prikazane na stranici.

Pristupom na našu web stranicu potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete sa svim uvjetima povjerljivosti podataka i načinima korištenja. Vaši osobni podaci ne prikupljaju se pregledavanjem naše službene web stranice.

Službenom web stranicom www.pp-zumberak-samoborsko-gorje.hr upravlja voditelj obrade – Javna ustanova “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje” na adresi: Slani Dol 1, Samobor HR-10430, OIB: 11528798664.

Javna ustanova “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje” prikuplja podatke o ispitanicima koji su potrebni za ispunjenje usluga koje pružamo te se obvezujemo zaštititi osobne podatke sadašnjih i budućih ispitanika u skladu sa UREDBOM (EU) 2016/679 EUROPSKOG PARLAMENTA I VIJEĆA O ZAŠTITI POJEDINACA U VEZI S OBRADOM OSOBNIH PODATAKA I O SLOBODNOM KRETANJU TAKVIH PODATAKA (GDPR) (dalje u tekstu: Uredba). Obrada podataka podliježe zakonitoj obradi na temelju članka 6. Uredbe.

Svi podaci o ispitanicima strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Svi zaposlenici Javna ustanova “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje” odgovorni su za poštivanje načela obrade osobnih podataka i zakonitosti obrade.

Javna ustanova “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje” prije zaprimljenih podataka od ispitanika, informira ispitanika o zakonitosti obrade, uvjetima, svrsi za prikupljanje i obradu podataka kao i podacima o voditelju ove obrade, kontaktnim podacima službenika za zaštitu podataka, pravnom osnovu za obradu podataka, primateljima ili kategorijama primatelja osobnih podataka prema potrebi, razdoblju u kojem će se osobni podaci pohranjivati ili kriterijima kojima se utvrđuje to razdoblje. Osim u navedenu svrhu, Vaše podatke ne dajemo, ne iznajmljujemo, ne prodajemo niti ustupamo trećim privatnim i pravnim subjektima i trećim zemljama.

O načinu korištenja prikupljenih podataka, daje se ispitanicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se mogu koristiti za marketinške kampanje.

U skladu sa našom zadaćom koja je od javnog interesa, objavljujemo fotografije koje se slikaju na javnim skupovima i objavljujemo ih na službenoj Internet stranici u svrhu promocije našeg rada.

Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, zahtjeve za ispravak, brisanje, ograničenje i prigovor, molimo uputiti prema službeniku za zaštitu podataka.

 

SLUŽBENIK ZA ZAŠTITU PODATAKA:

Lovorka Jakopec, dipl.ing.agr.
Javna ustanova „Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje“,
Slani Dol 1, 10430 Samobor, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 3327 677
E-mail: lovorka.jakopec@pp-zumberak-samoborsko-gorje.hr

 

Uredovno vrijeme za rad sa strankama određuje se od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 sati.
Zakonodavni okvir:
https://azop.hr/info-servis/detaljnije/zakonodavni-okvir

Pravilnik_o_zaštiti_osobnih_podataka

ZAHTJEV_ispitanika_na_pristup
ZAHTJEV_ispitanika_na_ispravak
ZAHTJEV_ispitanika_za_pravo_na_prigovor
ZAHTJEV_ispitanika_za_pravo_na_brisanje
ZAHTJEV_ispitanika_o_povlacenju_privole

Skip to content