Budi Mudrica - Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje
52364
post-template-default,single,single-post,postid-52364,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,select-theme-ver-2.6.1,smooth_scroll,

Budi Mudrica

Predstavljamo Vam – e-Dječju karticu – Mudricu!

Mudrica je novi projekt Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade- riječ je o projektu kojeg Središnji državni ured razvija, promišlja i u konačnici želi implementirati u svakodnevicu upravo onih kojima predstavlja dodatnu vrijednost. Središnji ured za demografiju i mlade provodi poticajne obiteljske i populacijske mjere, a neke od njih su potpore i olakšice roditeljima. Provođenje mjera i aktivnosti vezanih uz obiteljsku i populacijsku politiku podrazumijeva sinergijsko djelovanje usmjereno na dugoročno poboljšanje demografskih kretanja.
e-Dječja kartica, namijenjena je roditeljima, a čije korištenje u suradnji s javnim i privatnim sektorom omogućava razne pogodnosti ili popuste na proizvode i usluge!

JU “Park prirode Žumberak – Samoborsko gorje” potpisala je sporazum o partnerstvu te tako nudi popuste na edukativni program Mala šetnja prirodom, stručna vodstva po poučnim stazama te vođene biciklističke ture.

Upute za preuzimanje i korištenje e-Dječje kartice, kao i popis svih partnera i popusta, preuzmite na web stranici Mudrice.



Skip to content